11 Apr 2013

Happy Birthday Pido !


Assalammualaikum semua. actually blog ni dah lama sangat taksentuh. Jadi,post-2 yang lepas sejak blog ni lahir kesemuanya telah pun dipadam kerana kehendak sendiri hihi. So,this is my first new post for year 2013. sejak habis SPM tu memang langsung takupdate, haa nampak tak malas kat situ =D.

Ok teruskan dengan tajuk ..

Semalam adalah hari lahir pido aku, yeayy !! die dah tue . She is Wafi Hanania Pahmi ! Hoh siape takkenal, retis tuh. HAHA suka sangat panggil die retis,relax pi relax ='] . Actually dah lame takcontact,takdelah lama sangat, dia busy aku pun busy. Dia SPM tahun ni so memang taknak kacau, dia aktif sukan pun kadang aku marah dia jugak sebab main sampai demam sakit semua. Sokey I know she's stronger enough tengok kepada permainan dia. Hari ni dia ade game dekat PPD lawan bola tampar, wish her very goodluck, fighting Pi !!!

2011
For  the first time rapat memang dah macam ape dah..  candid betul  mase ni


And this HAHA aku rase aku buat lawa sangat.Suka je tengok. Bagi die mase awal tahun hari tu, fighting pi fighting for your exam !


Ramai kate kami adik beradik angkat. Hamboii rapat je kakak angkat adik angkat, apelah. Nak cerita ade 1 bulan tu dapat tahu, ade yang takpuas hati dengki segala macam sebab aku rapat dengan Wapi dan boleh lagi cakap "Aku gaduh dengan kau ni sebab kau rapat dengan Kak Ida blaa blaa blaa " Nasib je aku takkenal budak yang cakap macam tu, itu pun Wapi bagitahu lambat, and I was like Ahh bialaa hati busuk memang macam tu. Tetibe taksuka aku dengan Wapi rapat. Whats your problem?? Sekarang ni taktahu lah macamane bile aku dah keluar dari Jalil tu, harap takdelah nak bergaduh bagai dengan Wapi. Cukuplah tahun lepas ade yang cakap macam-2 pasal die,haishh aku yang angin lebih orang cakap macam tu. HAHA forget it.

Anyway Wapi, happy 17th birthday dear. Ingat pesan akak yang akak selalu bebel tu. *mesti kau bosan kan dengar* HAHA aku takde adik perempuan memang macam nilah kot. Ade jodoh kite jumpe lagik,doa-2 ..












No comments:

Post a Comment